Naše usluge

Servis Matičnih Ploča

Servis matičnih ploča, gde tradicija, stručnost i profesionalnost čine temelj našeg poslovanja. Brendovi i proizvođači čije uređaje servisiramo: Matične ploče su jedna od vitalnih komponenti svakog računara. Njihovo servisiranje zahteva visoku stručnu i tehnološku opremljenost kao i potrebno znanje i iskustvo u dijagnostikovanju i otklanjanju najrazličitijih vrsta kvarova. Naš servis je u mogućnosti da odgovori svim ovim zahtevima i izvrši i najkomplikovanije intervencije na matičnim pločama i grafičkim karticama.     U tu grupu intervencija spadaju zamena:   ČIPSETA (CHIPSET) SEVERNOG MOSTA(NORTHBRIDGE) JUŽNOG MOSTA (SOUTHBRIDGE), GRAFIČKOG ČIPA (GPU) Kao i

Pročitajte više

Servis Laptopova

SERVIS LAPTOPOVA Brendovi i proizvođači čije uređaje servisiramo: Vrste popravki laptopova koje možete izvršiti kod nas: Popravka, servis ili zamena neispravnih elektronskih komponenti laptopa: Servis neispravne matične ploče; Zamena matične ploče; Zamena neispravnog procesora; Zamena RAM memorije; Zamena SSD-a (Solid State Drive); Zamena Hard diska; Zamena neispravnog, oštećenog ili polomljenog Monitora, ekrana, panela laptopa; Zamena Optičkog uređaja DVDRW; Zamena tastature laptopa; Zamena touchpad-a laptopa; Zamena kamere laptopa Zamena oštećenih, korodiralih ili neispravnih konektora i kablova: Zamena DC konektora; Zamena USB-C konektora; Zamena USB2 i USB3 konektora; Zamena LAN porta RJ45;

Pročitajte više

Servis Kompjutera

SERVIS KOMPJUTERA Brendovi i proizvođači čije uređaje servisiramo: Vrste popravki koje možete izvršiti kod nas: Zamena ili servis neispravne matične ploče; Zamena ili servis neispravne grafičke karte; Zamena ATX napajanja; Zamena procesora; Zamena RAM memorije; Nadogradnja RAM memorije; Zamena SSD-a (Solid State Drive); Zamena Hard diska; Zamena Optičkog uređaja DVDRW Održavanje fizičkih delova hladnjačkog sistema: Fizičko čišćenje računara od prašine; Revitalizacija ili zamena hladnjačkog sistema; Zamena neispravnih ventilatora; Podmazivanje ventilatora; Zamena termalne paste na procesoru i grafičkoj kartici Instalacija i održavanje softvera: Instalacija operativnog sistema windows 10, windows 11… ;

Pročitajte više

Servis Grafičkih Kartica

SERVIS GRAFIČKIH KARTICA Brendovi i proizvođači čije uređaje servisiramo: Intervencije za Vašu Graficku Karticu   Vizuelni Pregled i Dijagnostika:              Precizan uvid u stanje vaše kartice radi identifikacije potencijalnih problema.   Flesovanje Biosa:              Ažuriranje biosa za unapređenje performansi i optimizaciju rada.   Servis i Popravka Naponskih Sklopova:              Stručna intervencija za optimalan rad vašeg uređaja.   Rekonstrukcija Oštećenih Mesta:              Pažljiva obnova oštećenih delova radi produženja životnog veka kartice.

Pročitajte više

Kvalitet bez kompromisa.

U F-comu smo posvećeni pružanju usluga najvišeg kvaliteta svojim kupcima. Mi smo prepoznali da pogotovo naši poslovni kllijenti imaju visoka očekivanja ne samo u pogledu finalnog kvaliteta uradjenog posla već i u odnosu na rokove za realizaciju. Zato je fokus našeg rada uperen upravo
na ovaj aspekat!

Demokratičnost u pristupu.

Informacije su danas dostupne kao nikada do sada u istoriji na samo par klikova. Zato podstičemo svoje kupce da se što bolje raspitaju, zatraže druga mišljenja i uporede ponude, pročitaju opise i prouče Google ocene koje firme iz naše industrije imaju. Razlika u kvalitetu usluga koje mi pružamo je najuočljivija od strane onih kliljenata koji su pre naseg servisa bili negde drugde.

Metod našeg rada se bazira na nekoliko principa:

Nema outsourcing-a ka drugim firmama!

Mi samostalno radimo sve intervencije koje su u našoj ponudi.

Stalna dopuna lagera rezervnih delova.

Sve što je potrebno imamo na stanju ili ćemo mi poručiti za vas. Nećemo vas slati da sami tražite i kupujete rezervne delove. Na taj način nema bespotrebnog gubljenja vremena a rokovi koje postavljamo su kraći.

Iskustvo je na našoj strani.

Sa skoro dve i po decenije radnog iskustva, u mogućnosti smo da u veoma kratkom roku ustanovimo šta je problem, predložimo optimalno rešenje i izvršimo popravku.

Besplatna procena na licu mesta.

Naši kupci mogu uvek da se oslone na potpuno besplatnu procenu visine ulaganja i mogućnosti popravke koju ćemo izvršiti na licu mesta.

Ljubaznost i strpljenje.

Jedna od stvari koje se najčešće spominju u Google ocenama naše firme je ljubaznost i ophodjenje sa kupcima. Mi smo posvećeni poštovanju ljudi i biznisa sa kojima stupamo u kontakt. Shvatamo da su naši klijenti već dovoljno traumatizovani činjenicom da uredjaj od kojeg zavise njihovi poslovi, obrazovanje i korišćenje slobodnog vremena ne radi. Naš zadatatak je da stvorimo krug poverenja i da barem to iskustvo učinimo prijatnijim. Ljubaznost ne košta ništa a puno znači.

Na istom zadatku.

U najboljem interesu naših kupaca radimo zajedno sa njima. Uvek ćemo dati najbolji savet koji možda neće doneti nama materijalnu zaradu ali će ipak biti u korist i na zadovoljstvo kupca.

Podrazumevana garancija.

Sve intervencije koje vršimo imaju podrazumevanu minimalnu garanciju od 90 ili 180 dana.

Ne pristajemo da radimo ništa što ne donosi dugoročna rešenja.

Sa kvalitetom naše usluge i odnosom prema kupcima nema igranja! Visoki standardi su naš prioritet i učinićemo sve da opravdamo reputaciju i ugled koji smo tokom decenija rada stvorili na tržištu!

Brendovi i proizvođači čije uređaje servisiramo: