Naše usluge

Servis matičnih ploča

Matične ploče, vitalna komponenta svakog računara, zahtevaju visoku stručnost, tehnološku opremljenost, kao i iskustvo u dijagnostikovanju i otklanjanju različitih kvarova, a naš servis je sposoban da udovolji tim zahtevima, izvršavajući čak i najkomplikovanije intervencije na matičnim pločama i grafičkim karticama.

Pročitajte više

Servis laptopova

Za LAPTOP računare, dijagnostiku i otklanjanje kvarova obavljamo obično u roku od 1-3 radna dana, s najdužim periodom od 7 dana od dana predaje u servis, osim ako kvar zahteva nabavku komponente koja trenutno nije dostupna; u Hitnim slučajevima vršimo dijagnostiku ODMAH!

Pročitajte više

Servis kompjutera

Za DESKTOP računare, kvarove dijagnostikujemo i otklanjamo u većini slučajeva u roku od par radnih sati do jednog radnog dana, s obavještenjem o trajanju intervencije u roku od 2 sata od predaje računara.

Pročitajte više

Kvalitet bez kompromisa.

U F-comu smo posvećeni pružanju usluga najvišeg kvaliteta svojim kupcima. Mi smo prepoznali da pogotovo naši poslovni kllijenti imaju visoka očekivanja ne samo u pogledu finalnog kvaliteta uradjenog posla već i u odnosu na rokove za realizaciju. Zato je fokus našeg rada uperen upravo
na ovaj aspekat!

2954893
3003530

Demokratičnost u pristupu.

Informacije su danas dostupne kao nikada do sada u istoriji na samo par klikova. Zato podstičemo svoje kupce da se što bolje raspitaju, zatraže druga mišljenja i uporede ponude, pročitaju opise i prouče Google ocene koje firme iz naše industrije imaju. Razlika u kvalitetu usluga koje mi pružamo je najuočljivija od strane onih kliljenata koji su pre naseg servisa bili negde drugde.

Metod našeg rada se bazira na nekoliko principa:

No Outsourcing

Nema outsourcing-a ka drugim firmama!

Mi samostalno radimo sve intervencije koje su u našoj ponudi.

Inventory

Stalna dopuna lagera rezervnih delova.

Sve što je potrebno imamo na stanju ili ćemo mi poručiti za vas. Nećemo vas slati da sami tražite i kupujete rezervne delove. Na taj način nema bespotrebnog gubljenja vremena a rokovi koje postavljamo su kraći.

25 godina

Iskustvo je na našoj strani.

Sa skoro dve i po decenije radnog iskustva, u mogućnosti smo da u veoma kratkom roku ustanovimo šta je problem, predložimo optimalno rešenje i izvršimo popravku.

scale-icon-clip-art--royalty--30

Besplatna procena na licu mesta.

Naši kupci mogu uvek da se oslone na potpuno besplatnu procenu visine ulaganja i mogućnosti popravke koju ćemo izvršiti na licu mesta.

png-transparent-computer-icons-handshake-business-organization-customer-experience-blue-text-hand-removebg-preview

Ljubaznost i strpljenje.

Jedna od stvari koje se najčešće spominju u Google ocenama naše firme je ljubaznost i ophodjenje sa kupcima. Mi smo posvećeni poštovanju ljudi i biznisa sa kojima stupamo u kontakt. Shvatamo da su naši klijenti već dovoljno traumatizovani činjenicom da uredjaj od kojeg zavise njihovi poslovi, obrazovanje i korišćenje slobodnog vremena ne radi. Naš zadatatak je da stvorimo krug poverenja i da barem to iskustvo učinimo prijatnijim. Ljubaznost ne košta ništa a puno znači.

mission-icon

Na istom zadatku.

U najboljem interesu naših kupaca radimo zajedno sa njima. Uvek ćemo dati najbolji savet koji možda neće doneti nama materijalnu zaradu ali će ipak biti u korist i na zadovoljstvo kupca.

Untitled-3

Podrazumevana garancija.

Sve intervencije koje vršimo imaju podrazumevanu minimalnu garanciju od 90 ili 180 dana.

1632766

Ne pristajemo da radimo ništa što ne donosi dugoročna rešenja.

Sa kvalitetom naše usluge i odnosom prema kupcima nema igranja! Visoki standardi su naš prioritet i učinićemo sve da opravdamo reputaciju i ugled koji smo tokom decenija rada stvorili na tržištu!

Brendovi i proizvođači čije uređaje servisiramo:

F-com d.o.o. preduzeće za proizvodnju, trgovinu i usluge

Bulevar Zorana Đinđića 12d, lokal 36

11070, Novi Beograd

PIB (poreski identifikacioni broj): 102559506

Matični broj firme: 17452681

Šifra delatnosti: 4666

Banca Intesa: 160-120801-65

INFORMACIJE

KNJIGOVODSTVO

Copyright 2024 © F-com